esmaspäev, 31. august 2009

Tere

siis lõpuks ka meie juurest ! Kena suvi on lõppemas ja aeg on hakata asjalikuks. Suvi on olnud pikk ,täis tööd ja lapsi ! Ja mõned selle suve märksõnad - Juuni = Stokcholm ja kolimine . Juuli = Oge ! Ja natuke korra ka Öhmikud.
August - lihtsalt ise . Niisama. Natuke palju on olnud tegemisi, oleks vist rohkem tahtnud kodus olla ja lihtsalt olla. Õnneks on ju selleks terve talv aega.
Täna hommikul oli selline mõnus tunne ,et nüüd algab midagi uut . Praegu istun ja mõtlen , et no mida uut ??? Kerttu läheb 12. klassi , ruttu on ikka aeg läinud . Tõesti. Lähen viin ta homme ilusti kooli ja vaatan ka aktuse ära . Suur laps ikka juba küll.
Aga tore oli meil laupäeva õhtul ,kui läksime siis Roostale Muinastulede öö tulesid vaatama. Ja mida ei olnud olid tuled. Paar pisikest lõket seal kuskil olid ,aga no ma ei tea... Pärast vaatasin Pärnu postimehest ,kuidas Pärnu rand oli tulesid täis. Igavad inimesed meil siin Läänemaal. Rahvast oli käimas seal Roosta rannas küll ,aga kui tulesid polnud ,siis pole ju midagi teha ka rannas . Meie Liisal ja Astridil oli muidugi tore ,nemad said ujumas käia. Ilmselt oli see selle aasta viimane ujumine.
Esimene ujumine oli neil sel aastal 30. mail ,nii et kolm kuud on nad ujunud ja päikest võtnud. Liisa suvi on küll kirju ja tegus olnud . Pole teda õieti kodus näinudki. Kerttu on kodus olnud ja igasugu asjalikke koduasju teinud ja Oget hoidnud.
Tore on ju olnud.
Ja septembri nädalavahetused on ka kõik juba planeritud. Nii et toredused jätkuvad.
Ilusat septembrit siis teile kõigile !

2 kommentaari:

Kärt ütles ...

Kas Liisa ja Astrid on külmast kanged? :)

Kats ütles ...

Ei,Kati ja Kerttu olid külmast kanged :) Soe oli tegelikult ! Nad jooksid seal sada korda vette ja tagasi.