esmaspäev, 15. juuni 2009

Kodus tagasi!

Meie väike kolimispuhkus on nüüd läbi ja õnnelikult kodus tagasi. Lapsed veel veidi puhkavad koos Andrese ja Sanderiga. Meil oli Käku juures päris vahva. Polnud aega uimerdada ja niisama passida. Oli vaja asju ju tassida:) Ja neid ikka jagus! Ja kõik raskendavad asjaolud olid meiega - väikesed lapsed, lausvihm, veidi haige Patrik. Aga me saime hakkama.
Kõik päevad läksid nii ruttu, et ei mäletagi enam, mida miskil päeval tegime. Põhiliselt ju kolimisega, aga sai lastega pargis mängitud ja korra ka poodides käidud. Uus korter on mõnusa jalutuskäigu kaugusel kesklinnast ja nüüd jääb vanalinnas asuv kõige suurem Indiska pood ka tee peale. :) Inimesi oli sel laupäeval ostlemas hullumooodi ja me korra ainult käisime ja vaatasime . Allahindlused olid juba alanud ja lapsed saavad veel poes käia mõnuga. Õnneks on nad nii suured , et saavad üksi linnas käimisega hakkama.
Öhmikute uus korter on mõnus suur- koridor eriti. Lastel hea joosta ja rattaga sõita ja palli mängida. Aknad on küll imelikult väikesed ja laed madalad (võrreldes eelmise korteriga) ,aga ilus ikkagi. Ruumi ikka jagub.
Kodus on meil täna külm. Väljas ainult sajab ja mingit suve pole. Kassike on ka ainult kogu aeg süles ja magab õla peal. Nagu karvane kraeke oleks mul kaelas. Olevi ema oli tõeliselt tüdinud kassist. Ja ei võta teda enam kunagi hoida. Kass oli ta korra ka pikali jooksnud. Sassu ju ainult ronib ja hammustab ja siis magab süles. Lilled olla kõik ära lõhkunud, kaktuse ümber ajanud, ajakirjad riiulist maha ajanud. Süüa ei laskunud, ronis sülle ja tahtis ka laua ääres olla. Tõeline susserdis. Aga nüüd ta kodus ja saab jälle vabalt ringi joosta ja mängida.
Homsest algab jälle usin küpsetamise nädal. No nagu eriti ei tahakski, nii hea on olla kookidest ja pirukatest eemal.Ilusad vaated uuest korterist ja lihtsalt võrratu perenaine ka!

1 kommentaar:

Kärt ütles ...

Appi, ma olen ju sama valge kui toolid :)