neljapäev, 4. juuni 2009

Vastik külm

ja märg ilm! Masendav lihtsalt. Kohe pole mingit tuju tegutseda. Muidu käin rõõmsalt ikka kohvikus, kuigi inimesi sel nädalal pole peaaegu üldse olnud. No kes ikka tahab kodust välja tulla sellise ilmaga. Saime oma väliterassi ka kohvikuhoovis valmis. Ilus on seal sooja ilmaga istuda.
Kassu Sassu on meil kodus üks tõsine tegija. Nii aktiivne hüpik! Lihtsalt tuleb ja hüppab sulle kenasti jalga kinni. Ja ronib mööda jalgu üles. Ja naksab oma pisikeste hammastega mis kole. Kerttu toa uks oli kinni ,aga kass ronis mööda ust üles ja pani oma käpakesed siis sealt vahelt tuppa. Aga sisse ikkagi ei saanud ja libises mööda ust alla tagasi. Eelmine kass meil küll nii aktiivne polnud.
Nädalavahetusel tulevad jälle mehed ja Kati. Argon ja Sven aitavad maja vundamenti korda teha. Paneme sinna kivid. See tähendab jälle korraliku söögitegemist, kuigi olen laupäeval ka kohvikus veel. Siis saab pirukatest ja kookidest 10 päeva puhkust!
Lastel siis nüüd ka ametlikult koolivaheaeg alanud. Liisal homme ekskursioon Helsingisse. Hinded olid neil ilusad, Liisal kaks nelja ainult. Kerttul ju veerandi ega aastahindeid ei panda. Kursuse hinded. Keemiaga on tal kõik ja selle hinne tuleb lõputunnistusele "4". See on päris hästi.
Nii et tavapäraselt vaikselt kulgeb elu. Veel praegu. Varsti läheb huvitavamaks. Teisipäeval Käku juurde, siis veidi aega rahu ja vaikust, sest lapsed jäävad sinna. No ja peale seda läheb toredaks-Oge tuleb jaanipäevast meile! Palju lapsi mulle meeldib! Eriti kui nad juba on asjalikud!
Tegus suvi ootab ees!

Kommentaare ei ole: