pühapäev, 1. november 2009

Päris koogipäev !

Õnne AIK le. Me paneme selle AIK mütsi nüüd pähe , mis te meile olete kunagi unustanud.
Lõuna ajal lugesime seda shokolaadiraamatut ja leidsime lihtsad kookoshelbeküpsised. Ja ju ikka vaja teha siis . Jõudsin trennist koju mingi 8 läbi . Selline "power" oli jälle peale trenni ,lihtsalt meeletult mõnus tunne .Astrid tuli ka meile ja siis plikad tegid taigna valmis ja 20 minutit hilljem olid meil küpsised laual !
Liisa tahtis kakaod ,tegin selle Meie Mark kakaoga . tahtsin näha kas "kilekott" tuleb peale nagu vanasti. Liisa jõigi ja äkki karjatas. ma siis ütlesin ,et see on kilekott . Selle peale ehmus ta päriselt . Siis ma rääkisin mismoodi ühele õele (jälle ma ei mäleta ,kas Kärdile või Kaile) meeldis see kakao peale tekkinud kile ja ta võttis teiste omad endale . Kas see oli nii ? Või mäletan midagi valesti ?Arvasime et peaksime sealt shokolaadiraamatust igal nädalavahetusel vähemalt ühe koogi küpsetama.
Selle lõunase koogi pildistamise järel läksin ju kohe teise tuppa arvuti taha ja kassi unustasin sootuks. Kassu Sassu aga hakkas asjalikult kooki noolima :) Liisa avastas ta sealt ,vahukoort sõi .

1 kommentaar:

Kärt ütles ...

Jällegi üks ilus pilt, kuid küpsised oleksid vöinud paremini näha olla... Kellele see kilekott maitses, seda mina ei mäleta :)