teisipäev, 8. mai 2012

Hommikune jahilkäik


Käisime Matuga täna hommikul jahil. Fotojahil.

Hommikul maja taha minnes nägin kohe, kuidas sööda peal kihas sigadest. Mingi aja pärast tuterdas üks siga juba põllu ja metsa veerel, sain aru ,et lähevad varsti üle tee.Võtsin oma vana seebika, mis õnneks oli täitsa toimiv ja läksime Matuga luurele. Arvasin, et veidi lähemalt ületavad teed, aga nägime neid siiski! Isegi Matu nägi neid. Mingi 7 siga oli vähemalt.

Kogu ülejäänud aja käisin väljas vahtides ainiti metsa poole, aga rohkem neid ei näinud. Võisid ju minna teise sööda peale, aga sinna näeb ainult rõdu pealt ja seal Matuga passida ei saa, kuigi oleks päris mõnus. Päike täna võtab hästi. Siis hiljem oli juba maja taha põllule ka põder sööma tulnud:) Põdrad on päris tavalised ja neid ikka jagub.

Aaa, ja kägu kukkus ka täna esimest korda. Vähemalt mina kuulsin sel aastal esimest korda. Pääsukesed saabusid reedel.

Ja nõme puudeladumise hooaeg on alanud. Hetkel olengi kahevahel - kas minna puid laduma või hakkaks süüa tegema.

Muidu siin hommikul jalutades mõtlesin ,et on ikka päris tore  metsa sees rahus ja vaikuses elada. Meie kõrval (2 km kaugusel) olev talu on müügis :) Vahel unistan, et oleks äkki naabrinaine, kelle juurde kohvitama- koogitama minna, aga ega ma väga ka sellest puudust ei tunne. Oma suhtlemisvajaduse saan treeningutega rahuldatud küll.

2 kommentaari:

Kärt ütles ...

Head maakad! :) Aga kas seebikas on fotoaparaat?!?!?!

Kats ütles ...

ei,seebikas on seebikas :)
kas sa eitea, et sellist fotokat nagu mul nimetatakse seebikaks?
oleme tasa siis :)