esmaspäev, 5. jaanuar 2009

Aasta uus!

Ongi möödas kõik pühad ja peod!kiirelt läks kõik.oleks tahtnud kauem seda kõike nautida.aasta lõppes ja algas kõhuviirusega meie peredes.Liisale hakkas see haigus külge alles täna.
Muidu oli väga tore.Lapsed ja lapselapsed said kõik kokku.pulma-aastapäev oli,juba 16 aastat abielu.ja nii mõnus ja tore ja armas on ikka olla oma mehega abielus ja koos.
31.õhtu veetsime koos väga heade sõpradega meeldivalt , rahulikult!kõik on nii ilus ja hea ümberringi.Abikaasa,lapsed,vanemad,õed,nende lapsed ja mehed ,sõbrad!
No natuke rohkem oleks tahtnud Oge ja Sannu ja Andresega koos olla.Need lapsed on kõik nii erinevad ja lahedad.Ei tea,millal neid jälle näeb:(
Hommikuti magada sai päris normaalselt,on ikka puhanud tunne.Terve nädala olin ju ilma treeningute ja kohvikuta.Hea on jälle uue hooga jätkata,küpsetada ja trenne anda.
Vana aasta kokkuvõtteks võib öelda,et oli hästi tore aasta.Mitte midagi halba ei tule meelde.mõtle palju tahad.Ühtegi teravat head ka just ei ole,aga selle eest turvaline,meeldiv,rahulik.meelde jääb kindlasti Kihnu pulm.
Igal juhul usun,et algav aasta tuleb veel ilusam.

Kommentaare ei ole: