reede, 23. jaanuar 2009

Jälle reede!

Ongi nädal juba läbi ja ka jaanuar hakkab lõppema.See nädal on kuidagi kiirem olnud ja nädalavahetus tuleb ka asjalik.Kärt ju tuleb homme shopingule!See lastele ka rõõmupäev,sest vabalt saab kõik Tallinna kaubanduskeskused läbi käia.Ja pühapäeval sõidab Liisa Stockholmi kruiisile sõbrannadega.
Kohvikus läheb nii rahulikult,et uni tuleb peale.Tahaks midagi teha,aga pole täna kellegile miskit teha.Koogid küpsetasin eile valmis.Tuleks ainult keegi!
Kolmapäeval käisin andsin oma vere ka geenivaramusse.Oli meeldiv poolteist tundi.Ja peab tõdema,et geenidega on meile antud kena pikk eluiga.Tuli jälle meelde,et mu(meie)vanavanemad elasid ju ikka päris pikalt ja tervelt.Lootust on kaua elada!Ja meie lastel veel kauem.
Treeningud on toredad,rahvast jagub.Kuigi väike väsimus hakkab tulema.Aga päike paistab nii kenalt!Varsti ju juba kevad.Mis siis ,et lubab veel siin 15 külmakraadi.Hea et 35 ei luba.
Ja mis ma muud oskan öelda,kui et sööge nädalavahetusel kooki!Meil plaanis toorjuustukooki teha.200 grammi digestive purustada ja 100 gr sulatatud võiga segada.Koogivormi suruda ja peale vahustada 1 vahukoor ja toorjuust(mina teen Rama Creme Bonjouriga,hea odav)ja 100 gr valget shokolaadi ka sisse sulatatult.Ükspäev panin küpsisepõhja peale maasikaid ja siis see vahukoore segu peale.Natsa peaks tõmbama ka,hea on üleöö seisnud kook.Lihtne ja hea.
Ilusat nädalavahetust!

Kommentaare ei ole: