kolmapäev, 15. oktoober 2008

Kapsas

Kas keegi teab, mida head saaks teha kapsast, porgandist ja sibulast? Neid on mul igavene hunnik kodus... Mingit head kapsasuppi äkki? Ootan ettepanekuid :)

3 kommentaari:

Kats ütles ...

suppi saab teha,hautist saab teha ja muidugi pirukat!!!aga sa ei söö ju sibulat?kuumuta sibulat veidi õlis,lisa tükeldatud porgand,prae veel veidi,lisa tsipa kuuma vett ja siis kapsasektoridja hauta kuni kõik pehme!hunnikus häid ürte peale ja taluvõid ka.ongi söök.
ja kust need juurikad kõik?oma suvekodu peenralt:):)sama moodi võid selle hautatud asja panna lehttaigna peale ja juustuga üle.nämmma

Anonüümne ütles ...

Appi, mul läks köht tühjaks. 5 kilo sibulat maksis 10 seki. Seda ei saanud ju ostmata jätta :)

Vanaema Ats ütles ...

tere! sibulat saab liha körvale ka marineerida!löikad ratasteks,paned äädika sisse marineerima lisad veidi suhkrutja paned kylma 2 tunniks vöi kauemaks!siis saad sibulet praadida ja mädaneva haava peale asetada!!marineeritud sibulat saad purgis ka kylmas ysna kaua hoida!
Kapsast saad teha kapsarulle!ja kapsa-hakkliha hautist ja ja siis pane sibulad korviga kuskile soojemasse ja kuivemasse kohta ,siis saad neid pikalt kasutada1Sibulat saad ka praadida taignas ja siis pole yldse tunda et on sibul.Kastad sibula ratta munasse ,siis jahusse,veidi soola peale ja pannile!