pühapäev, 5. aprill 2009

Asjalik päev on olnud

täna.Magasin muidugi kaua ,aga siis tein pliidi alla tule,tegin hakkliha,tegin kotlette,keetsin kartulid,lastele tegin kana ja riisi.Sõime kogu perega,siis tegin kooki ja sõime ja vaatasime eesti otsib lemmiklaulu. täna olid filmi ja muusikalilaulud.mulle meeldis laul Naer filmist Sügisball.kahjuks seda laulu youtubis pole,eesti autorite ühing on selle laulu esitamise keelanud:(
vahepeal ka koristasin.pesin pes,tegin tiiru õues-kraapisin mõned kõrred oma hädiselt peenralt.
Eile käisime Tallinnas,Tuuli tarmo pisititte vaatamas.on ikka väike mõni laps.
rahvast oli Tallinnas hullumoodi,Rocca Al Mare keskus oli paksult autosid täis ,parkida pole kuhugi.rahvast poed täis.no kus see majanduslangus on ma ei tea.hea ,et ei ela sellises linnas.maal ikka kena rahulik,ei mingeid ummikuid ega hulle liiklejaid(täna üks auto sõitis meie majast mööda,aga kuna meilt edasi ei saa ,siis keeras ringi ja läks tagasi).pärast käisime veel Ülemiste keskuses,kiirelt vaatasin mõned poed õle ja õnnestuski saapad saada.ega saapaaeg muidu möödas ju ,aga järgmiseks sügiseks siis olemas.hea ,et kerttut kaasas polnud,talle poleks need meeldinud.sain ise otsustada.ja ostsin ära.
õhtul kodus mängisime lastega Skippot,Astrid oli meil ja oli tore.
Nii et nädalavahetus on läinud kiirelt ja asjalikult.Homme saab siis jälle kaua magada ja niisama olla.Olev sai ka natsa tööd,nii et täitsa üksi olen.
midagi muud tarka nagu ei tulegi meelde.
lumi on peaaegu täilekult sulanud!kuid soppa jagub veel kauemaks.
Ja mõned pildid sellenädalasest lume sulamisest!



Teisipäev


Neljapäev



Pühapäev


1 kommentaar:

Vanaema Ats ütles ...

Väega ilusad pildid!! kui tahate suuremaid ja raamituid...peate meile need pildidi saatma ja siis issi teeb natuke arvutis ja pildidi tulevad nagu Vändrast saelaudu!!