teisipäev, 5. mai 2009

Hoogu on juurde tulnud

Viimane kuu siin praeguses korteris on täie hooga alanud. Hirmus planeerimine käib kogu aeg - kuhu tuppa milline värv/tapeet, kuidas köige paremini lahendada magamine poiste magamistoas jne jne. Täna öhtul viime lapsed P vanemate juurde ja siis ise Ikeasse kööki tellima. Me pole ikka suutnud ära ostustada, kuidas täpselt meie köök välja nägema peaks. Hmm... Ilmselt tuleb julmalt midagi ära otsustada, sest kauem enam oodata ei saa.

Meie nädalavahetus maal läks üsna uimaselt. Lapsed olid küll energilised ja röömsad, aga nende vanemad olid nagu loiud laiskloomad. Värske öhk vötab ikka vöhmu päris välja. Vöi siis oli see köhugripp, mis meid vaevas, ei tea... Aga meie poistest on saanud töelised mürakarud, kogu aeg mingi möll käib - küll nad ajavad üksteist taga, siis jälle vöistlevad kes köige kiledamat häält oskab teha vöi siis on lihtne maadlemine neil käsil. Ei tea, kas kaks tütart oleks rahulikum olnud - nad istuks ilusti ja mängiks kodu :)

Ega te ei ole unustanud, et Eurovisiooni lauluvöistlus läheneb?! Minu lemmik praegu on Norra. Kuigi ega ma köike laule pole kuulnudki, kui aus olla... Kui juba muusikast juttu, siis minu vanema poja lemmiklaul praegu on Deep Purple "Smoke on the water". Ei olegi ainult diskohuviline. Klassikaline laul nagu ta ise selle kohta ütleb (tema papa sönad) :).

Aga nüüd varsti trenni...

3 kommentaari:

Kats ütles ...

Lõpuks ometi on keegi bloginud!Pilte ka poistest tahaks näha!

Kats ütles ...

Ja see laul on küll vahva.nägin seda juhuslikult ükspäev teles ja meeldis ja nüüd sain teada,et Norra laul!

Vanaema Ats ütles ...

Miks keegi ei räägi EEESTI laulust??? Rootsi laul on küll vist pisut metsapoole!!!!Ja see Norra laul on ka nii ja naa!
Läheme nüüd reedelPaikusele ja mina jään vist sinna 10 päevaks!Tulge külla!