kolmapäev, 13. mai 2009

Kena

kesknädal! Sain ka aega lõpuks siia arvuti taha istuda. Kohvikus on olnud asjalik ja täna polnud ka internetti. Õnneks on täna trennivaba päev, käisin jälle saunas ja massaazis.mõnus on olla.
Eilset eurovisiooni ma ei vaadanudki niimoodi põhjalikult. Vaatasime Kerttuga Gilmori tüdrukuid ja peale seda Sõpru ja reklaamipauside ajal siis plõksisin. Ja kui need filmid läbi olid ,siis oli just eurovisioonil see venelaste show, mis oli üdini jubedalt militaarne. ja mulle üldse ei meeldinud. tore et Rootsi ja Soome edasi said. seda "lahedat"Elvist nägin ka:)! on ikka huvitavaid tüüpe ilmas! Homme vaatan kindlasti.läheme homme Pärnusse, Kerttul reede hommikul hambaarst. tarkusehamba väljatõmbamine, mis on üks tõsine asi. see hammas pole veel igemest väljagi kasvanud, aga kuna hambaklambrid pannakse , siis tuleb need tarkusehambad kõrvaldada.
Eile sain ka teada,et Olevi õde Aita oli lennukis,mis sattus turbulentsi! selles artiklis küll Aitat ei mainita, aga ta oli seal. nad koos selle Aivari ja Janega lendasid Portugali poole. Läksid väikesele puhkusele. Rendivad Portugalis auto ja sõidavad siis mööda maad ringi. 22.mai läheme Tartusse Olvi juurde,Aita tuleb ka ,siis kuuleb reisimuljeid.
Ja siis peale seda paari nädala pärast sõidame juba "kolimisreisile"!Rootsi Käku juurde!Ootan niii väga,saab nädalakese puhata meeldivalt.
ja siis on juba jaanipäev käes!Viimane aeg ettevalmistusi teha.Meil on ju Multifilmi ja filmikangelaste teemaline pidu seekord!Mina tahan olla vot sellinemul on kõik kumerused ja kõrvad olemas,rohelist nägu veel vaja!
Ja tahaks seekord dekoreerida oma õue ilusaks lossiks!Ehk õnnestub!
nüüd aga jälle telku ette Gilmore vaatama!

Kommentaare ei ole: