teisipäev, 11. november 2008

Õhtut!

Lendab,lendab see aeg!Nagu tuul,mis puhub hullult väljas!Eile oli koju tulles tee peale puu pikali puhunud see tuul.Aga meil ju metsamees olemas ,kes kõik tõkked teelt koristab.
Aga kõige tähtsam.Meie nägime pühapäeval hommikut süües HUNTi meie põllul.Selle suure kuuse juures ,mis keset põldu on.Ajas ronkasid taga ja tegi vägeva õhkuhüppe!Oli ikka tore vaatepilt. Kristi ja Villem olid ka külas,kes sellest kenast vaatepildist osa said.Villem arvas,et polegi vaja välismaale sõita,Eestis on ka nii huvitav.Nad tulid äsja Ameerikast ja see võrdlus oli päris armas.Hunti lasta kahjuks ei õnnestunud.Läänemaal võib seitse hunti maha lasta.Nende arvukus on päris suur ja nad teevad palju kurja.
Pühapäev lõunast sõitsime Pärnusse ema-isa juurde.Oli meeldiv lõunasöök.Sain ka oma autole rehvid uued.Õhtul koju ja väsinult magama.
Ja nii need päevad jälle läevad.Homme juba kesknädal,kaks pikka päeva kohvikus ja siis reede ja Tallinna Kati ja Sven meile jahile.Laupäev on praegu külalistevaba veel,tulge siis keegi külla.
Lapsed on terved ja tublid.Mees on ka väga tubli,parandab õmblusmasinaga oma tööriideid.Jube,kuhu me jõudnud oleme.Aga midagi pole teha.Kes käib tööl 11 tundi ööpäevas ja kes mitte.Ta praegu tööta paar päeva,pole kellegile puid teha.Majanduslangus on ka meie perre jõudnud.No eks näeb mis saab.Detsembris tuleb veel trenne lisaks,Lehti on haiguslehel.Siis läheb ikka päris tihedaks treeninguks.Tuleb 11 trenni nädalas ära.Kehakaalule ei tee ju paha,muidu äkki sööks kodus.Olen ikka päris tubli olnud ,peale kella 6 naljalt ei söö.Eile oli erandolukord.Lehti tõi suitsuvorsti.See mujal tehtud metsseasuitsuvorst ja oli niii nämmmaaa.Linnamäe omasid ei anna sellega võrreldagi.Aga täna jõin peale 3 trenni ainult yhe smuuti ja see andis 150 kcal.Ja rohkem täna õhtul ei midagi.Rõõmsalt ja tühja kõhuga homsele päevale vastu!

Kommentaare ei ole: