reede, 28. november 2008

Töönädala löpp

Löpuks jälle reede! See nädal on pikk tundunud, ilmselt sellepärast et laps(ed) haoged ja suurema osa ajast oleme toas istunud. Täna lubasime, et A vöib öue minna natukeseks. Paari tunni pärast tuleb P ema jälle siia lapsi hoidma, sest mamma Kärt läheb juuksurisse. Ja öhtul lähen ma Tallinki jöulupeole. Eile öhtul tundsin ma ennast ikka väga haigena, aga täna pole enesetunne eriti kehva. Ainult kurk on kole valus.

Täna hakkab ka The Stray Boysi allahindlus. Nende kontor asub siin meie lähedal ja kaks korda aastas on neil eelmise hooaja kollektsiooni väljamüük. Sealt saab siis tavaliselt ilusaid asju odavalt. Kas on kellelgil mingeid soove?


1 kommentaar:

Vanaema Ats ütles ...

Meil on vägga kurb,et haigus teie peres liigub!!Teeme pika-pika pai ja paneme salli kaela ja anname väga SOOJA JUUA!!!Aga kena pakkumine oli asjade ostmiseks!Meie palume seda suurt pildi-vöi peegliraami!!!See sobiks vägga meie pisikesse koridori ja meie ilumeelega!!!aga muidu,mis odavad need riided on??!!!!!Ikka kolm nulli igal arvul järel!!Mul oleks teiega paar söna ka vahetada!!Olge tublid ja saage terveks ja toredaid päevi!