kolmapäev, 5. november 2008

Kesknädal!

Aeg on lennanud kiirelt.Terve päeva käisin ringi ja kogu aeg oli mingi mõte millest kirjuatda,aga kiire oli.Nüüd on aega nagu veidi ja ühtegi mõtet peas ei ole.Täiesti välja lülitatud.see äkki ongi puhkus?
Ja puhkusenädal oleks nagu juba hiiglama ammu olnud.Ilus nädal oli.Sai sel aastal ka Soomes ära käidud.Ilus oli.Oge on nii armas Shokolaadinööp!
Stockholmis sai palju shopatud ja lapsi hoitud.Lapsed olid lahedad.Imetlen Liisa kannatlikust Andresega arvutimängu mängides ja multikat vaadates.Ega see lihtne ei ole.
Sannu oli aktiivne ,aga samas täitsa rahulik.Kui sai süüa oli kõik korras:)
Elaks need lapsed kõik lähemal,ma hoiaks neid tihti.
Trenne anda peale puhkenädalat on palju rõõmsam.Tundusin endale isegi veidi liiga jutukas olevat.Spinnitrennide jaoks on muusika otsa saanud.Pole enam üldse head ilusat muusikat.On soovitusi?
Kohvikus söövad inmesed porganditorti päris palju.Tort päevas läheb ära.Täna olin väga asjalik,kahe tunniga tegin kaks torti,supi ja kolm plaaditäit pirukaid.
Noh ja nii see elu lähebki.Õnneks on juba nädalavahetus jälle tulemas.Läheme Pärnusse!Mu autol läks üks rehv täitsa katki ja vaja uued osta.õnneks küll ainult 2.Mul kohe kogu aeg miskit juhtub autodega.Ma ei tee midagi valesti,aga kuskilt laguneb pidevalt.Olevil on samasugune auto ja miskit ei juhtu sellega.ta sõidab muidugi ka vähem kilomeetreid päevas.sõita on praegu tore muidu,sest bensiini hind on juba 13.85! sealt veel 15 senti maha ja polegi nagu mingit hinda enam.ei mäletagi ,millal nii odavalt sai sõita?2 aastat tagasi?
ja nüüd ongi kell selline ,et võiks magama minna.lapsed magavad juba ammu.igav jutt tuli küll,aga täpselt nii igav ja rahulik kõik kogu aeg on.

Kommentaare ei ole: