kolmapäev, 24. september 2008

Ilus sügis

Jess, täna hommikul sai kauem magada, sest P viis meie storebrori lasteaeda. Jäime S-ga uuesti magama ja töusime alles kella 10-ne paiku. Nüüd oleme me mölemad oma hommikusöögi ära söönud ja möned meist väsisid nii ära, et pidid kohe uuesti magama minema. Mina kasutan aega ära, et teha kasulikke asju, näiteks paberihunnikuid sorteerida, pesu pesta (jälle), natuke koristada jne. Aaa, ja arvuti taga istuda ka.

Eile oli meil lastevaba öhtu. P ema tuli meile lapsi hoidma ja meie siis läksime välja sööma. Mönus oli rahulikult istuda ja grillitud vasikaliha nautida. Jöin isegi klaasikese punast(!) veini. Pärast öhtusööki käisime ühes kohvikus kohvitamas ja siis jalutasime koju. Lapsed olid head ja tublid olnud nagu nad tavaliselt on, kui ema-isa (eriti ema) läheduses pole.

Täna on meil jälle selline mönus ja ilus päikseline sügis. Ja päris soe ka, mingi 17 kraadi sooja on väljas. Sellise ilmaga peaks väljas olema, aga mul on koduse päeva isu. Köik päevad on mingeid tegemisi täis ja kodus saab nii väha olla. Reede öhtul söidan ma oma söbrannadega ühele oma kursusekaaslasele külla. Ta elab umbes 350 km kaugusel Stockholmist sinna alla löunapoole söita. Oleme seal kaks ööd ja tuleme koju alles pühapäeval.

Kommentaare ei ole: