reede, 26. september 2008

reede õhtu.

Lõpuks kodus.vaikus ja rahu.aga..kütmata!külm on krt!ju polnud aega kütta sellel ,kes kodus oli.kerttu jäi linna,pidutsema sõpradega.liisa istub ja õpib esmaspäevaks ja mees jahib elukaid.päev oli tore,hommikul käisin juuksuris.sama soeng mis alati.see lapsepõlve oma ikka.järgmine nädal värvin ka,siis näitan ennast.
küpsetada sain täna 2 kooki,järelikult hea päev.kuidagi kiire oli koguaeg,istumist ja passimist polnudki.kõõrisin põrandat veel enne tööpäeva lõppu .
Esimene trenn,mis oli spinn,oli tore ja energiline. ja kui siis bodypump peale seda kohe hakkas,tundsin et nüüd on jaks otsas.raskusi polnud kangi peal ollagi,päris naljakas oli peaagu niisama vehkida.muusikat ka valjut ei saanud kuulata,pea veitsa hakkas valutama.ja põlv hakkab jälle nõmedalt imelikult valutama. see ei meeldi mulle.
liisa tegi ka täna korralikult peaaegu kolm tundi trenni,võrkpalli.algul oli tal oma trenn ja siis poistega koos trenn.pidid minema varsti võistlustele.lahe!

aaa.täna sain rootsi keelt rääkida!täitsa lahe oli.ma kül rohkem kuulasin,aga miskit sain aru ikka.oskasin vastu ka rääkida.kahuks unustasin küsida ,kust linnast nad olid.aga rootslased tunneb kohe ukselt ära.nad on pikemad ja ilusamad kui soomlased.
soomlased on ka toredad muidugi.joovad kohvi ja söövad pirukaid ja on rahul meie kohaga.läheb ikka kohvikus tasapisi paremini.
nädalavahetus tuleb külalistevaba,vist.kui Kati ja Marge ehk homme tulevad,Liisa väikeseid riideid on jälle kogunenud.Marge tüdrukule ehk mõned sobivad.
järgmine nädalavahetus aga Suur Õunakoogipidu. kolmandat aastat see üritus juba.sõbrad tulevad kokku,isetehtud õunakook kaasas.kui ilm ilus läheme ka metsa seenele ,et pärast sousti teha ja süüa.loodan,et tuleb tore nädalavahetus.praeguseks on kindlaid tulejaid juba nii 15!maja jääb vägisi väikeseks.saaks juba ka see viimane tuba ja vannituba valmis.kuigi ehitustööd vaikselt käivad.
nii vaikselt siis kõik lähebki.ja mitte mingeid üllatusi pole. ja veidi veini on ka täna õhtuks.see on ju täitsa normaalne,kui ühe pudeliga saab kolm õhtut läbi.
Õunakook 2007.

Kommentaare ei ole: